let the music kiss your ears, MJAOOOW!

Lyssna på den här bráa låten vettja.


försöka överraska jonatan

Det blev inge stan för mig idag, det var alldeles för dåligt väder för att gå runt och kika på stan tyckte jag. Jag gör det imorgon istället. Så jag håller på och gör en liten överraskning till Jonatan, vi får se hur det går. Ni får veta vad det är för något sen hihi.


bilder på vårat blivande kärleksnäste!

Det känns så skönt, att vi äntligen ska ha något tillsammans som faktiskt är vårat och som vi har skapat tillsammans, I can't wait!
Tvungen att testa hur belysningen var på toaletten, sjukt bra må jag säga!


längtan efter att flytta in i nya lägenheten!

Nu sitter jag och kollar på Fångarna på fortet, tycker om att kolla på det. Lixom det gjorde man ju för fan när man var liten och att det har börjat nu igen är ett riktigt stort plus! (då har jag något litet att göra om dagarna när jag bara ligger hemma och degar), och att killarna springer spritt språng nakna är ju inget att klaga över heller hehe, fast wtf jag har ju min pärla. Men idag ska det inte bli någon slappdag inte, ska snart dra till Hemköp och inhandla hårspray så man kan vara lite fräsch när jag ska gå på stan. Jag ska dra in till stan runt 3 har jag bestämt och kika på inredning och prylar till min och jonatans nya lägenhet. Kommer bli så jävla underbart, ligger mitt på stan, nyrenoverad och helt perfekt för oss! Så är det hiss också, och hur skönt är inte det? Istället för att springa som en jävla dåre i trapporna. Underbart! Vi var dit i fredags och kollade och planerade hur vi skulle ha det och vilken inredning. Kom fram till mycket bra beslut om hur vi skulle ha det, så nu är det bara att dra till stan och kolla efter ungefär vad vi ska ha, lite tidsfördrift, det är bra. Juste, från tisdags till torsdags så sov jag och jonatan hos Johanna i Alingsås också, där satt jag och vänta på att alla skulle sluta jobba, så lagade vi tacopaj en dag och jäklar vad god den var! och det är helt sjukt, det tog typ 20 min att göra den också. Så hade vi massa godis och kollade på film, riktigt mysigt.


nu var det de här med bloggandet också..

Har inte haft orken eller viljan att bloggat nu på senaste tiden. Har varit så sjukt irriterad och bitter under hela veckan, mycket som har snurrat runt i nötskalet.. Det börjar släppa nu så jag börjar få lite mer ork och vara lite gladare iaf så då känner jag att jag är redo att blogga igen.


RSS 2.0